Who we are

Wij zijn een gemotiveerde groep Social Media Marketing freaks die maar al te graag bezig gaan met het boosten en promoten van uw bedrijf. 

Door de jaren heen hebben wij opgemerkt dat steeds meer bedrijven achter lopen met hun social media en bakken met geld hierdoor verliezen. 

Inmiddels gebruikt 96% van de Nederlanders social media. Hiermee laten we zien wie we zijn, wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen. In Nederland gebruiken we vooral Facebook, WhatsApp, Twitter, LinkedIn, YouTube, Instagram, Pinterest en Snapchat. En de meeste mensen zijn een groot gedeelte van de dag online te vinden, al dan niet op social media.

Oftewel: een enorme kans om jouw bedrijf goed neer te zetten! Veel conversaties vinden tegenwoordig plaats via social media. En of je het wilt of niet, er wordt online ook over jouw bedrijf gepraat. Onze tip: neem deel aan die gesprekken. Door het gesprek aan te gaan ontdek je namelijk echt wat er onder je doelgroep leeft en bouw je langzaam maar zeker een vertrouwensrelatie met ze op. Zonde om te laten liggen.

Leer meer over
onze werkmethoden

Video afspelen

Filosofie

Wij geloven heilig in de kernwaarden van een merk. Ze vormen de ‘core’ van de organisatie en zorgen dat je in marketinguitingen geen dingen roept die je intern niet waar kunt maken. Zo is ieder bedrijf uniek.

Visie

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en ontwikkelingen. Ons positieve denkwijze en groei is onze brandstof. Constant om ons heen kijken wat er gebeurt en dit weer delen. De wereld beweegt razend snel en wij willen voorop lopen.

Resultaat

We gaan voor absolute topkwaliteit in al onze producten. Als we iets beloven, zorgen we dat we het ook waarmaken. Make no mistake: dit betekent uiteraard niet dat we nooit fouten maken. Maar we zullen altijd hard werken om fouten goed te maken en er beter uit te komen.